Goedkope Vliegtickets

Goedkope vliegticket zoeken en boeken

Als je gaat backpacken hoort daar natuurlijk een goedkope en flexibele vliegticket bij. Zeker als je niet van tevoren weet hoe je reis er uit gaat zien, is flexibiliteit van groot belang. Via de website alle goedkope vliegtickets kan je eenvoudig vliegtickets vergelijken en boeken. Hierbij kan je niet alleen de tarieven van goedkope vliegtickets met elkaar vergelijken maar bijvoorbeeld ook de reisduur, beenruimte en stiptheid van de luchtvaartmaatschappijen. Vervolgens kan je de goedkoopste vliegtickets online afsluiten.

Wereld vliegtickets van Skybreakers

De reisorganisatie Skybreakers is specialist in vliegtickets voor backpackers en wereldreizigers. Hierbij zijn er verschillende combinaties vliegtickets mogelijk en naar vrijwel alle bestemmingen in de wereld.
Informatie via de website van Skybreakers.

Speciale vliegtickets

Wil je een verre reis of wereldreis maken en weet je nog niet hoe deze er uit ziet?  Een aantal airlines biedt vliegtickets aan voor mensen die lang op reis gaan of een wereldreis gaan maken en nog niet weten hoe deze reis er uit gaat zien. Zo biedt de KLM "Go Round the World-tickets aan" waarbij bijna iedere bestemming in de wereld kan worden aangedaan en er een aantal tussenstops kunnen worden gemaakt.  Er zijn diverse van deze "wereldreis vliegtickets"te koop waarbij je kunt kiezen voor een vliegticket met maximaal 41.000 kilometers tot 61.000 kilometers.
Alle informatie over deze wereldreis vliegtickets, vind je op de website van de KLM.

Rond de wereld vliegtickets tips en informatie

Er zijn veel websites met interessante informatie voor backpackers. Op de website backtrackers.nl vind je veel informatie over goedkope en flexibele vliegtickets voor backpackers en wereldreizigers. Gezien het belang van het afsluiten van de juiste vliegtickets adviseren we je de diverse mogelijkheden goed met elkaar te vergelijken en pas een vliegticket te boeken als je alle mogelijkheden en onmogelijkheden goed met elkaar vergeleken hebt.

Vliegtickets en CO2 compensatie

Vliegen is één van de meest vervuilende manieren van vervoer. Ook al wordt vliegen steeds schoner, je hebt toch met een aanzienlijke CO2 uitstoot te maken, zeker als je als backpacker een verre reis of wereldreis gaat maken en het vliegtuig als belangrijkste vervoermiddel gebruikt. Gelukkig is het wel mogelijk deze CO2 uitstoot geheel of gedeeltelijk te compenseren door bijvoorbeeld de aanplant van bomen. Je kunt bijvoorbeeld via de stichting Trees for All je CO2 uitstoot compenseren. Op de website van Trees for All kun je uitrekenen hoeveel je CO2 uitstoot ongeveer bedraagt en hoeveel je moet betalen om deze uitstoot middels de aanplant van bomen te compenseren.