Schade aangeven

Schade backpackers reisverzekering melden

Een backpackers reisverzekering afsluiten, doe je omdat je tegen de belangrijkste schades verzekerd wilt zijn. Indien je deze Lang op reisverzekering van Europeesche Verzekeringen afsluit, ben je verzekerd van een snelle en adequate schadeafhandeling.

Alarmcentrale Europeesche
De Europeesche staat via De Europeesche Hulplijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar.

Bel: +31 20 65 15 777

De medewerkers van de Europeesche Hulplijn beantwoorden je vragen in geval van ongevallen of pech en geven medische adviezen. Indien je in het buitenland bent en medische hulp nodig hebt, word je doorverwezen naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen. De Europeesche Hulplijn schakelt bij ongevallen, ziekenhuisopname, pech en bepaalde calamiteiten de alarmcentrale SOS International in. De Europeesche heeft in het buienland zogenaamde Euro-Centers. Deze Euro Centers houden scherp toezicht op de medische hulp ter plaatse en weten of een bepaalde arts bekwaam is. De Euro-Centers kennen de ziekenhuizen in de buurt van uw vakantiebestemming en onderhouden daar regelmatige contacten mee. Bovendien regelen zij rechtstreeks de betaling met de Europeesche.

Schade melden indien je bagageschade hebt

De snelste manier om je schade aan te melden en afgehandeld te zien is telefonisch.

Je kunt op werkdagen en van 8.00 uur tot 18.00 je schade telefonisch melden via telefoonnummer: 020 - 651 5505

Voordat je naar de Europeesche gaat bellen is het noodzakelijk dat je een aantal belangrijke stukken bij de hand hebt. Je hent nodig:  Je Lang op reis reisverzekering polis, eventuele politierapporten, eventuele nota’s en andere relevante stukken. Houd ook je bankgegevens bij de hand.

Online je bagageschade bij de Europeesche aanmelden

Het voordeel van je bageschade online aanmelden is dat je dit 24 uur per dag kunt doen. Indien je de schade online aan meldt is deze, gemiddeld genomen, binnen drie werkdagen helemaal afgehandeld. 

Schade melden http://www.europeesche.nl/klantenservice/schademelden/reis-en-annuleringsverzekering

Schriftelijk je schade melden middels een schadeformulier

Je kunt natuurlijk ook je schade melden via een schadeformulier en deze volledig ingevuld en met de gevraagde bewijsstukken toesturen. 

Schadeformulier Lang op Reisverzekering ( backpackers reisverzekering )